Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν Αιγάλεω και ΑΕΚ

17:54 8/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας κινδυνεύουν Αιγάλεω και ΑΕΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση την περασμένη Κυριακή. Σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχικές διώξεις εναντίον των δύο σωματείων, λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων που έγιναν πριν την έναρξη, αλλά και μετά τη λήξη του αναμέτρησης στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάλεσε επίσης και τον Εργοτέλη για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα
με τον Ατρόμητο. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:
Της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση μετά τον αγώνα Εργοτέλης-Ατρόμητος).
Του ΑΟ Αιγάλεω για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).
Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ)".
Keywords
Τυχαία Θέματα