Κύπελλο Ελλάδας (3η φάση, 1ος αγ.): Ολυμπ. Βόλου-Ατρόμητος 1-1

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Ατρόμητου που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με τον Γκότοβο στο 24΄ αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Καραμάνο στο 78΄. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22/12 στο Περιστέρι.
Ο αγώνας ήταν μέτριος χωρίς πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους
να πηγαίνουν με προβάδισμα στο αποδυτήρια χάρη σε τέρμα του Γκότοβου (24΄) με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Ατρόμητος όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση και πίεσε για την ισοφάριση αφού ο Ολυμπιακός Βόλου είχε οπισθοχωρήσει δίνοντας χώρο στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τελικά η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε από σουτ του Καραμάνου στο 74΄.
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: -
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72' Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70' Γαλάνης).
Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταβλαρίδης (38' Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλας, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46' Επστάιν).
Keywords
Τυχαία Θέματα