Κύπελλο Ελλάδας (3η φάση, 1ος αγ.): Βέροια-Θρασύβουλος 0-0

"Μίνι" έκπληξη στη Βέροια, όπου ο Θρασύβουλος απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την τοπική ομάδα, για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα γίνει σε μία εβδομάδα (20/12) στην Αθήνα.
Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου κατάφερε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων και να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν την διασφαλίζει ενόψει του β΄ αγώνα, που θα γίνει στο γήπεδο
της Φυλής, αλλά αποτελεί ισχυρό "τονωτικό" στον ψυχολογικό τομέα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 22΄ με τον Καλογέρη, ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προσπάθησε να "ξυπνήσει" τους παίκτες του, ρίχνοντας στο ματς τους Ολαϊτάν και Καφέ στο δεύτερο 45λεπτο. Μάταια, όμως, αφού η άμυνα του Θρασύβουλου άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Κίτρινες: Αμαραντίδης - Πάνος
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46΄ Καφές), Καλτσάς (46΄ Ολαϊτάν), Πέρεζ, Ιωάννου, Κόστλεϊ (74΄ Μπαργκάν).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63΄ Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80΄ Παπανίκου), Πλαβούκος (86΄ Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα