Και επίσημα "ερυθρόλευκος" ο Ισπανός αμυντικός Μποτία

20:12 1/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία. Ο 25άχρονος Ισπανός αμυντικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μποτία ξεκίνησε την καριέρα του από την Μούρθια, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε τρεις σεζόν στην δεύτερη ομάδα του καταλανικού
συλλόγου. Από την «Μπάρτσα» έφυγε το 2010, έχοντας προλάβει όμως να κάνει μία εμφάνιση με την πρώτη ομάδα, για την Χιχόν, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας 62 εμφανίσεις με δύο τέρματα. Το 2012 τον απέκτησε η Σεβίλη όπου αγωνίστηκε για μία χρονιά, πριν δοθεί δανεικός την επόμενη σεζόν στην Έλτσε.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε σχετικά με το νέο σταθμό στην καριέρα του στο "OlympiacosTV": «Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι στην ομάδα με στόχο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, για να "μεγαλώσει" ακόμα περισσότερο ο σύλλογος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF λέγοντας: «Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF είναι μια πολύ ωραία κίνηση με στόχο τη βοήθεια των συνανθρώπων μας. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, βοηθά πραγματικά και πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο». Ενώ όταν ρωτήθηκε για τι μπορούν να περιμένουν από αυτόν οι οπαδοί της ομάδας, ο Μποτία δήλωσε: «Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε έναν σπουδαίο Ολυμπιακό κι εγώ θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα