Ιβ. Μαρκάνο: Ευτυχισμένος που είμαι ξανά στην Αθήνα

15:33 29/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ικανοποιημένος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι των «ερυθρολεύκων». Ο Ισπανός αμυντικός, που είχε αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας την περίοδο 2011-12, επέστρεψε τώρα ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν και διαβεβαιώνει ότι θα είναι έτοιμος για τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,
στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενή μου θητεία εδώ. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και σε προσωπικό επίπεδο ήμουν πολύ καλά και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά εδώ στην Αθήνα», δήλωσε αρχικά ο Μαρκάνο και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι έτσι κι αλλιώς πρώτος στη βαθμολογία. Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα ότι έχουμε φτάσει στη φάση των "16". Πήγαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, θα είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά οπωσδήποτε είμαι προετοιμασμένος».
Ο Ισπανός δεν παρέλειψε να απευθυνθεί και στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ, γιατί και στην πρώτη φάση με στήριξαν πολύ και τώρα λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από τους φιλάθλους. Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ και σίγουρα θα με βοηθήσουν».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπονγκ

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσή της, τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Γκαετάν Μπονγκ από οπαδούς της Ξάνθης στα Πηγάδια και κάθε παρόμοια συμπεριφορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την φραστική ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής Γκαετάν Μπονγκ από μεμονωμένους φιλάθλους στο γήπεδο των Πηγαδιών Ξάνθης, καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο γεγονός και κάθε μορφή αντίστοιχης συμπεριφοράς».
Keywords
Τυχαία Θέματα