Η Μπαρτσελόνα προειδοποιεί τον Γκουαρντιόλα

17:56 15/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Προειδοποίηση απηύθυνε η Μπαρτσελόνα στον πρώην προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα, να μην προσπαθήσει να δελεάσει κάποιον από τους παίκτες των «μπλαουγκράνα», όταν αποφασίσει σε ποιον σύλλογο θα εργαστεί την επόμενη σεζόν. «Για όλους τους φιλάθλους της Μπάρτσα θα είναι σκληρό να βλέπουν τον Πεπ να κοουτσάρει άλλη ομάδα, αλλά θα το συνηθίσουμε» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC.1" για
τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος οδήγησε τους Καταλανούς στην κατάκτηση 14 τροπαίων στα τέσσερα χρόνια που κάθησε στον πάγκο τους, και συνέχισε με νόημα: «Ελπίζω ότι θα επικεντρώσει την προσοχή του σε άλλους παίκτες και όχι στους δικούς μας, όταν θα αρχίσει να χτίζει το νέο πρότζεκτ του».
Στη συνέχεια, ο Ροσέλ υπογράμμισε ότι οι πρόσφατες ανεπιτυχείς προσεγγίσεις από τη Μάντσεστερ Σίτι απέδειξαν πως θα είναι δύσκολο να δελεαστούν οι παίκτες και το επιτελείο της Μπαρτσελόνα για να φύγουν από την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην διευθυντής, Φεράν Σοριάνο, και ο αθλητικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, εργάζονται πλέον στους "πολίτες". «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και δεν βλέπω κάποιον από αυτούς να θέλει να φύγει. Έχουν ήδη υπάρξει υπάρξει δυσάρεστες επιθέσεις από τη Σίτι σε όλα τα επίπεδα των δομών του συλλόγου μας, αλλά κανείς δεν θέλει να φύγει. Προσπάθησαν να "ψαρέψουν" εδώ, αλλά κανείς δεν... δάγκωσε το δόλωμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα