Η μπανάνα στον Σαλίνο πετάχτηκε αντί μπουκαλιού λένε στον ΠΑΟΚ!

21:39 28/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τούμπα, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στις 16 Απριλίου. Ως γνωστόν στο «Δικέφαλο» έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα της Ομοσπονδίας για «εκτεταμένα
επεισόδια» και απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας έως και τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο.

Η μακεδονική ομάδα κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια και εδράζοντας την υπερασπιστική γραμμή του στο ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, καθώς στο κατηγορητήριο υποστηρίζεται ότι υπήρξε βιαιοπραγία σε ποδοσφαιριστή της πειραϊκής ομάδας (Μανιάτης) από σεκιούριτι του ΠΑΟΚ.

Ακόμη, στο κατηγορητήριο γίνεται λόγος για τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, για «πολύ μεγάλο αριθμό καπνογόνων η καταμέτρηση των οποίων ήταν αδύνατη», για είσοδο οπαδών από τη Θύρα 4 και γενική αναταραχή στην φυσούνα στο τέλος του αγώνα. Ακόμη, αναφέρεται εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, πολλοί από τους οποίους κυνηγούσαν παίκτες του Ολυμπιακού ενώ ένας σεκιούριτι που φορούσε γιλέκο με το νούμερο 59 χτύπησε τον Βαλντέζ, ενώ αναφορά γίνεται και στην μπανάνα προς τον Σαλίνο.

Εκτός των θέσεων της ΠΑΕ, τις οποίες ανέπτυξαν οι νομικοί εκπρόσωποί της, ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της μακεδονικής ομάδας, Παναγιώτης Πλιάτσικας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είδε τον τραυματισμό του Βαλντέζ, ενώ για τον Μανιάτη ισχυρίστηκε ότι «τον συνόδεψα μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού και δεν τον ακούμπησε κανένας». Όσο για το περιστατικό με την μπανάνα προς τον Σαλίνο είπε ότι «δεν ήταν για ρατσισμό, δεν ήταν για να μειώσουν τον παίκτη. Πετάχτηκε όπως θα πέταγαν ένα μπουκάλι. Δεν έχουμε ρατσιστικά θέματα στον ΠΑΟΚ».

Ο ΠΑΟΚ πήρε παράταση ως αύριο το μεσημέρι (13:00) για να καταθέσει υπόμνημα, αν και ζητήθηκε περισσότερος χρόνος, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό κι έτσι η απόφαση αναμένεται την Τετάρτη (30/04), λίγες ώρες πριν την έναρξη των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα