Γκρανέρο (προπονητής Βέροιας): Άξιζε τη νίκη με Ατλέτικο ο ΟΣΦΠ

22:50 19/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Η Βέροια θα παραταχθεί αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως η (μοναδική) πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, χωρίς βαθμολογική απώλεια μάλιστα, αλλά το αήττητο της «βασίλισσας του βορρά» θα δοκιμαστεί απέναντι στον πρωταθλητή και προερχόμενο από το θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χουάν Κάρλος Γκρανέρο δεν έχει αυταπάτες για το βαθμό δυσκολίας που θα αντιμετωπίσει αύριο η ομάδα του. Αντίθετα, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova
ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε ιδιαίτερα απαιτητική τη συνάντηση του φαληρικού σταδίου.

«Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα δε γνωρίζω κανέναν προπονητή στον κόσμο ο οποίος κατεβαίνει σε ένα παιχνίδι για να χάσει ή να μην πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς κατεβαίνουμε, λοιπόν, για να κάνουμε με τις δικές μας αξιώσεις» τόνισε ο Γκρανέρο.

«Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο απ' αυτό το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να στηριχτούμε σ' αυτά τα οποία έχουμε κάνει καλά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για να διεκδικήσουμε κι εμείς ό,τι μας αντιστοιχεί απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Ατλέτικο δήλωσε ότι «ήταν μια νίκη την οποία πιστεύω τη δούλεψε πάρα ο Ολυμπιακός, την άξιζε... Ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένος, συν το γεγονός ότι με ξάφνιασε ότι ο Ολυμπιακός βγήκε στο γήπεδο να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός αγώνα με ακριβώς τα ίδια εφόδια, τα οποία παίζει τα παιχνίδια της η Ατλέτικο Μαδρίτης».
Keywords
Τυχαία Θέματα