Γκουαρντιόλα: Χρησιμοποίησαν την ασθένεια του Βιλανόβα εναντίον μου

19:14 11/7/2013 - Πηγή: E-Typos
«Η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε την ασθένεια του Τίτο Βιλανόβα για να μου κάνει κακό κι αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ»: ο λόγος ανήκει στον Πεπ Γκουαρντιόλα και αποτελεί την πρώτη, πολύ σκληρή επίθεσή του στη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Ύστερα από ένα χρόνο αποχής ο Γκουαρντιόλα επανήλθε στο προσκήνιο. Τώρα ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου και από τη Ρίβα ντελ Γκάρντα της Ιταλίας, όπου πραγματοποιεί προετοιμασία η ομάδα του, εξαπέλυσε σκληρή
επίθεση στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

«Έφυγα 6.000 μίλια μακριά και ζήτησα από τον πρόεδρο να με αφήσουν ήσυχο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν τήρησαν το λόγο τους» είπε ο Ισπανός τεχνικός, αναφερόμενος στο διάστημα της παραμονής του στη Νέα Υόρκη, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Καταλωνίας.

«Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στο σύλλογο και έφυγα. Δεν ήταν δική τους ευθύνη, είμαι εγώ αυτός που αποφάσισε να φύγει. Εύχομαι στην Μπαρτσελόνα όλες τις επιτυχίες του κόσμου. Δεν είναι ανάγκη να πούμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μένα. Όμως συνέβησαν πολλά πράγματα αυτή τη χρονιά και ξεπεράστηκαν τα όρια» συνέχισε ο Γκουαρντιόλα.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον διάδοχό του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, και την ασθένεια που τον «χτύπησε», ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Το να χρησιμοποιούν την αρρώστια του Τίτο για να μου κάνουν κακό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είδα τον Τίτο στη Νέα Υόρκη μια φορά. Στη συνέχεια, αν δεν τον είδα πια, είναι επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αλλά όχι εξαιτίας μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα