Γ. Αναστασίου: Για εμάς είναι σαν να ξεκινάει το παιχνίδι από το 0-0

21:08 27/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Το 4-1 του πρώτου αγώνα είναι ασφαλές σκορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο χαλάρωσης εναντίον της Μίντιλαντ, στη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ έχει επηρεάσει τους "πράσινους" κι αυτά τα θέματα ανέλυσε ο Γιάννης Αναστασίου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό (21:00, Novasports) αγώνα με τους Δανούς.

«Hρθαμε εδώ με απώτερο
σκοπό να τελειώσουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να μπούμε στους ομίλους. Και αγωνιστικά και οικονομικά και για το στάτους του κλαμπ, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Το 4-1 είναι ένα σκορ ασφαλειάς, αλλά στη μπάλα όλα μπορούν να συμβούν. Η Γιουνάιτεντ χθες δέχθηκε 4 γκολ από μία ομάδα Α' κατηγορίας. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός όλα μπορούν να γίνουν. Για εμάς το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς. Ξέρουμε πως παίζει η Μίντιλαντ και τι αδυναμίες έχει. Αυτό όμως που προέχει είναι να είμαστε προσηλωμένοι εμείς και να κάνουμε αυτά που έχουμε συζητήσει και έχουμε προετοιμαστεί για να κάνουμε. Εχουμε σημαντικές απουσίες, ενώ και οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής προέρχονται από τραυματισμούς. Για εμάς είναι σαν να ξεκινάει το παιχνίδι από το 0-0. Αν μπούμε με άλλη νοοτροπία θα είναι επικίνδυνο. Θα έχουμε χώρους και ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ», είπε ο Αναστασίου και όσον αφορά την απώλεια του πρώτου σκόρερ της ομάδας, υπογράμμισε: «Θα είναι αρκετό το διάστημα της απουσίας του, ενώ και μετά θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχει να βρει τη φόρμα του. Υπάρχουν οι παίκτες αλλά τις επόμενες μέρες πολλά μπορούν να συμβούν. Αυτό που μετράει είναι το αυριανό ματς και από εκεί και πέρα έχουμε μέρες...».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα (1-1 με τον Λεβαδειακό) στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ο Αναστασίου είπε: «Πάντα βγάζουμε εγωισμό. Και πέρσι μετά από ήττα ή άσχημη εμφάνιση η ομάδα έβγαζε εγωισμό και αντίδραση. Με τη Μίντιλαντ το κάναμε μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ κι έδειξε η ομάδα ότι έχει χαρακτήρα».

Απο πλευράς ποδοσφαιριστών, δηλώσεις έκανε ο Νταβίντ Μέντες: «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον Μάρκους. Κάθε μέλος είναι πολύ σημαντικό και είναι πολύ άσχημο και γι' αυτόν και για την ομάδα. Ηρθαμε στη Δανία για να τελειώσουμε την πρόκριση και να μπούμε στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε 2 μήνες για την Ευρώπη.

Μιλήσαμε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό για τα λάθη που κάναμε. Ομως μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα