Κουμπάρεφ (Ζίμπρου): Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης

21:01 27/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Φαβορί τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εν όψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης της Ζίμπρου με τον «Δικέφαλο» στην Τούμπα, έχρισε ο Ολεγκ Κουμπάρεφ. Ο τεχνικός της μολδαβικής ομάδας άφησε στην άκρη το προβάδισμα (1-0) που έχει το σύνολό του από το πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας στην καθιερωμένη, πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, συνέντευξη Τύπου:

«Κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα, υπολογίζοντας όμως τη δύναμη του ΠΑΟΚ
και τις συνθήκες της ρεβάνς, είμαστε σε μειονεκτική θέση για αύριο. Η Ζίμπρου δεν έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία και τέτοια ματς έχουν αρκετή πίεση. Ίσως να φέρουν εκπλήξεις. Εχουμε σχέδιο για το παιχνίδι, αλλά το κατά πόσο θα το εφαρμόσουμε θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Παίζουμε σπάνια παιχνίδια σημασίας, όπως το αυριανό και δεν μπορώ να προβλέψω αν θα λυγίσει κάποιος παίκτης μας».

Ο Κουμπάρεφ εξήγησε ότι αγωνιστικά η ομάδα του δε θα διαφέρει πολύ από το παιχνίδι στη Μολδαβία, πως δεν έχει απουσίες παικτών, ενώ εστιάζοντας στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Περιμένω να τον δω πιο επιθετικό, πιο τολμηρό. Υποθέτω θα έχει ένα νέο κεντρικό δίδυμο, ειδικά ο Βίτορ είναι ικανός στις στημένες φάσεις. Υπάρχει και ο Σαλπιγγίδης και άλλοι παίκτες, αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Εχει τις περισσότερες πιθανότητες για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πόσο μπορεί αυτή να επηρεάσει τους παίκτες του, απάντησε: «Εχω δει εικόνες, τις οποίες έδειξα και στους ποδοσφαιριστές μου, προειδοποιώντας για το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα