Φιλικός αγώνας: Βααλβάικ-ΠΑΟΚ 1-2

23:07 23/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Την πρώτη του νίκη στο τέταρτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι του σε ολλανδικό έδαφος πέτυχε απόψε ο ΠΑΟΚ. Κέρδισε τη Βααλβάικ με 2-1, έχοντας σκόρερ τους Μακ (14’), Πόζογλου (65’). Το γκολ της ολλανδικής ομάδας σημείωσε, με εύστοχο πέναλτι, στο 44’, ο Ντούιτς. Επόμενο τεστ για τον «Δικέφαλο», το τελευταίο του πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη,
είναι στις 26/7 με την Καμπούρ. Δε χρησιμοποιήθηκαν στο ματς οι διεθνείς των «ασπρόμαυρων», αλλά και οι Ρατς, Ιτανζ, Βίτορ, Αθανασιάδης, Περέιρα. Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατου αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Ουκρανία.

«Ηταν ένα παιχνίδι προπόνησης, για να μπορέσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα και μεθοδικά να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, κάναμε λάθη, κρατήσαμε την μπάλα χωρίς λόγο, ήταν σχεδόν όλα λάθος. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε τον τόπο συμπεριφοράς, τη φιλοσοφία των παιδιών, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Σιγά -σιγά θα ανοίγουν τα πόδια μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Ο Μακ και ο Περέιρα είναι ακόμη πίσω. Πρέπει να δουλέψουν. Γενικώς έχουμε πολλή δουλειά ακόμη», σχολίασε, με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Αγγελος Αναστασιάδης.

Ο Αστέριος Γιακουμής, με τη σειρά του, επισήμανε: «Δείχνουμε πως όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δε λένε τίποτα οι προηγούμενες ήττες μας, ούτε και η σημερινή νίκη. Ίσως απλά να μας τονώνει λίγο ψυχολογικά το σημερινό αποτέλεσμα, για να μη… συνηθίζουμε στην ήττα. Οσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε στην πίεση του αντιπάλου και αυτό κάναμε και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο». Κατέληξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα γίνονται λάθη. Με τόση επιβάρυνση δε γίνεται οι ποδοσφαιριστές, στην παρούσα φάση, να βγάζουν ολόκληρα τα ενενήντα λεπτά. Η ομάδα από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε είναι πιο ταπεινή, ξέρουμε που πατάμε».

Οι συνθέσεις:

ΒΑΑΛΒΑΙΚ: Φαντάικ, Φαν Μόσελβελντ, Κόστερ, Γιούνγκσλέγκερ, Φάλμπουργκ, Καλάμπρο, Μπράμπερ, Ζέλντενραστ, Φέλκερεν, Ντούιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιλντιρίμ, Αντερσον, Βιελάνγκα, Χούιμπεν, Φαν Βερτ , Φαν Ντε Κίμπουμ

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Γκολάσα, Μαντούρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Πόποβιτς, Σαββίδης, Σπυρόπουλος και Μακ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα