Ο ΟΣΦΠ έδωσε δανεικό τον Τάσο Παπάζογλου στον ΑΠΟΕΛ

22:25 23/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου από τον Ολυμπιακό, με τον δυναμικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής αποτελούσε επιλογή του Γιώργου Δώνη, αφού ο Έλληνας τεχνικός βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις, καθώς μπορεί να παίξει στόπερ, δεξί μπακ αλλά και αμυντικός μέσος αν χρειαστεί.

«Πήρε λίγο χρόνο
γιατί το σκέφτηκα καλά πριν να πάρω την απόφαση να φύγω από τον Ολυμπιακό. Όμως, η αγωνιστική φιλοσοφία είναι η ίδια. Έχει τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω τι θα πει πίεση, ξέρω τι θα πει πρωταθλητισμός και είμαι έτοιμος να ανταποδώσω σε αυτά που προσδοκεί ο ΑΠΟΕΛ και με έφερε στην Κύπρο» δήλωσε ο Παπάζογλου.

«Σίγουρα είναι ένα κίνητρο που η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Μέσα από αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι εφικτό να μπει και στους ομίλους. Ευελπιστώ να βάλω και εγώ την βοήθεια μου έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, η μόνη ομάδα που γνώριζα λόγω και της ευρωπαϊκής της επιτυχίας είναι ο ΑΠΟΕΛ» συμπλήρωσε.
Keywords
Αναζητήσεις
τάσο παπάζογλου!, παπαζογλου ποδοσφαιριστης
Τυχαία Θέματα