Φ. Κουβέλης: Πρόταση Νόμου για την ακύρωση της Πράξης Ν.Π.

12:54 12/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Πρόταση νόμου, με την οποία καλούνται οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να μην ψηφίσουν, να μην κυρώσουν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου αλλά και η μη κύρωση να έχει αναδρομική ισχύ έτσι ώστε να μην παραχθεί το οποιοδήποτε δυσμενές αποτέλεσμα για την ΕΡΤ, καταθέτει στη Βουλή η ΔΗΜΑΡ.

Τα παραπάνω ανέφερε
ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά από τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Είμαστε αντίθετοι, είμαστε αντίπαλοι με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι απαράδεκτο να κλείσει. Η οποιαδήποτε ρύθμιση δεν δικαιολογεί ούτε για μια στιγμή κλειστή τη ραδιοτηλεόραση», τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Υπογράμμισε τη ριζική αντίθεσή του με την επιλογή που έκανε η κυβέρνηση, δια του πρωθυπουργού, να εκδώσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μάλιστα χωρίς την υπογραφή των υπουργών που έχει προτείνει η ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης δεσμεύθηκε ότι η ΔΗΜΑΡ θα δώσει τη μάχη να ανοίξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, «ανεξάρτητα από την ανάγκη να υπάρξουν αναδιαρθρώσεις, να υπάρξει ανορθολογισμός, να αναβαθμιστεί η ΕΡΤ για να μπορέσει δημοκρατικά να ανταποκριθεί σε αυτό που θέλει ο ελληνικός λαός και επιβάλει η ουσιαστική ενημέρωση και επικοινωνία».

«Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα αυτό από την απαράδεκτη επιλογή να κλείσει η ΕΡΤ. Για εμάς είναι θέμα δημοκρατίας», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα