Επίσημη πρόταση του ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ για τον Β. Μάντζαρη!

17:56 13/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Στην δημοσιότητα βγήκαν τα αποδεικτικά στοιχεία της επίσημης πρότασης του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό για τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι «πράσινοι» προσέφεραν 300 χιλιάδες ευρώ στους ερυθρόλευκους προκειμένου να εξαγοράσουν τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Μάντζαρη.

Ο Ελληνας Πλέι μέικερ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο όμως ηδη οι Πειραιώτες του έχουν κάνει πρόταση επέκτασης
συμβολαίου.

Νωρίτερα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό μετά και το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδος για τον Μάντζαρη.
Οι Πειραιώτες πολύ πιθανόν να μην απαντήσουν επίσημα στους «πράσινους» για την πρόταση αγοράς του Μάντζαρη λέγοντας χαρακτηριστικά, «Δεν μπαίνουμε σε καμία διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό»!
Μάλιστα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν καταθέσει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Έλληνα πλέι μέικερ και οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του θα συνεχιστούν.
Ο Παναθηναϊκός αρχικά είχε εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον του για τον Μάντζαρη, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε πρόταση που άγγιζε τις 300.000 ευρώ. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα κάνουν αποδεκτή την πρόταση των "πρασίνων"...

(Πηγή: http://www.novasports.gr/)
Keywords
Τυχαία Θέματα