ΕΜΥ: Eπιδείνωση καιρού στην Αθήνα, από το απόγευμα

12:44 5/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Επιδείνωση του καιρού και στην Αττική αναμένεται από σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Ήδη αργά τη νύχτα το καιρικό σκηνικό στην Ελλάδα άλλαξε με καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις στην Ήπειρο, στο Ιόνιο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο.

Σήμερα τα φαινόμενα επεκτάθηκαν στη Θράκη,
στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στην Αττική οι καταιγίδες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα και θα ενταθούν κυρίως αύριο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνη Λάλο «δεν θα υπάρξει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, καθώς πνέουν νοτιάδες».

Για την επιδείνωση του καιρού η ΕΜΥ εξέδωσε χθες έκτακτο δελτίο. Όπως εξηγεί στο ΑΠΕΜΠΕ ο κ. Λάλος: «Έχουμε δύο ειδών έκτακτα δελτία, των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επιδείνωσης καιρού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το δελτίο αφορούσε στην επιδείνωση καιρού, καθώς δεν πρόκειται για μια γενικευμένη κακοκαιρία, αλλά για μια ενημέρωση ώστε να προσέχει ο κόσμος.

Από την Πέμπτη αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.
Keywords
Αναζητήσεις
καιρος αθηνα σημερα το απογευμα, καιρος σημερα αθηνα εμυ
Τυχαία Θέματα