Ειδική αναφορά της UEFA στον Β. Μαρινάκη για την Κεφαλονιά

23:28 10/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της οικονομικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού προς την Κεφαλονιά μετά από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανοικοδόμηση τεσσάρων σχολείων στην Κεφαλονιά, τα οποία έπαψαν να είναι πλέον λειτουργικά μετά από τους συνεχόμενους σεισμούς στο νησί!

Στην επίσημη
ιστοσελίδα της UEFA υπάρχει αναφορά για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης τεσσάρων σχολείων, στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα διαθέσει 500.000 ευρώ για την ανοικοδόμηση σχολείων τα οποία δεν είναι πλέον ασφαλή από τον πρόσφατο σεισμό στην Κεφαλονιά».

Και παράλληλα, ακολουθούν οι δηλώσεις του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίες είχαν δημοσιευτεί πριν λίγες ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».

Δείτε εδώ το σχετικό link: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/live-coverage/week=24/index.html#)
Keywords
Τυχαία Θέματα