Δηλώσεις Πλάθα, Τούλσον για τον αγώνα Μάλαγα-Ολυμπιακός

Την άποψη ότι οι παίκτες της Μάλαγα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επειδή θα αντιμετωπίσουν τον -αήττητο στην τρέχουσα σεζόν- πρωταθλητή Ευρώπης, εξέφρασε ο Ζοάν Πλάθα. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο προπονητής της Ουνικάχα τόνισε για την αναμέτρηση με τους "ερυθρολεύκους": «Αντιμετωπίζουμε τον κάτοχο του τροπαίου, ο οποίος είναι ακόμη αήττητος σ' αυτή τη σεζόν. Αυτό απαιτεί βασικά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά επίσης απαιτεί να έχουμε
όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες. Είναι αλήθεια ότι κάποια παιχνίδια... γλίστρησαν από εμάς με μικρές διαφορές, επομένως νομίζω ότι αξίζουμε να "σπάσουμε" αυτήν την τάση. Δουλέψαμε αρκετά σκληρά στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα για να νικήσουμε, αν το αξίζουμε, στο αυριανό παιχνίδι».

Από πλευράς των παικτών της Ουνικάχα μίλησε ο Ράιαν Τούλσον, ο οποίος επισήμανε: «Προπονούμαστε σκληρά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, δεν έχουν χάσει ακόμη και ξέρουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά προετοιμαζόμαστε καλά. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε, επειδή θα έχουμε μόνο άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Τα υπόλοιπα θα είναι εκτός έδρας, επομένως πρέπει να πάρουμε τη νίκη στους εντός έδρας αγώνες. Ο προπονητής μάς λέει ότι πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά, προκειμένου να βελτιωθούμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».
Keywords
Τυχαία Θέματα