Γ. Μπαρτζώκας: Πάντα τα παιχνίδια στη Μάλαγα είναι δύσκολα

Στις δυσκολίες του αγώνα με τη Μάλαγα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε ότι «όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Το να παίζεις απέναντι στη Μάλαγα είναι πολύ δύσκολο και ειδικά όταν παίζει μπροστά στο κοινό της, αφού ένα παιχνίδι στην Ισπανία έχει πάντα την ιδιαιτερότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρυθμό της αναμέτρησης. Πάντα λοιπόν τα παιχνίδια στη Μάλαγα είναι δύσκολα.
Και τώρα ένας λόγος παραπάνω γι΄αυτούς, οι οποίοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Είναι πλήρεις, τώρα που επέστρεψε και ο Τούλσον, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι. Αυτοί σίγουρα έχουν ένα παραπάνω βαθμολογικό κίνητρο, αλλά κι εμείς έχουμε κίνητρο, καθώς θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, ο οποίος από την πλευρά του υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό που είμαστε αήττητοι, αλλά αυτό δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού η Μάλαγα είναι μία ομάδα που προέρχεται από "κακές" ήττες. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση, έλεγχο του ρυθμού και υπομονή για να φύγουμε νικητές από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Μάλαγα. Έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό, πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Και μόνο ότι παίζουμε στην Ευρωλίγκα αποτελεί κίνητρο για εμάς. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να βρίσκει κίνητρα για να κερδίζει, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Εγώ είμαι καλά, ανεβάζω ρυθμό και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα