Δηλώσεις Πεδουλάκη, Φώτση για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Αρμάνι

Οι καταστάσεις που δημιουργεί στο «ένας εναντίον ενός», η ταχύτητα και η δύναμη στην περιφερειακή γραμμή είναι τα δυνατά σημεία της επόμενης αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο τεχνικός των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, πριν τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (2/1, 21:30) στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της φάσης των «16».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλυσε την ιταλική ομάδα λέγοντας: «Η Αρμάνι
είναι ομάδα που χρησιμοιεί την ενέργειά της στις τέσσερις γραμμές. Διαθέτουν δύναμη στην περιφέρεια. Τα συστήματά τους βασίζονται κυρίως στα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη τους ξεχωριστά, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα πλεονεκτήματα των αθλητικών ικανοτήτων τους. Προτιμούν τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, έχουν παίκτες που μπορούν να κινηθούν γρήγορα και γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά μας. Ο Χάκετ αποτελεί συν γι' αυτούς. Είναι πολύ καλός παίκτης και η Αρμάνι θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρή. Θα πρέπει, λοιπόν, να δουλέψουμε στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε όποια δυσκολία μας παρουσιαστεί. Μπαίνουμε στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και θέλουμε να πιάσουμε υψηλότερη απόδοση. Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης σχολίασε: «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στην πρεμιέρα της φάσης των "16". Αγωνιζόμαστε εντός έδρας, κάτι θετικό, απέναντι σε μία πραγματικά καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της. Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει κυρίως ένας εναντίον ενός, με τους παίκτες της να ξεχωρίζουν στο συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Από πλευράς μας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να δούμε πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει την ομάδα και να συνεισφέρουμε ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για το υπόλοιπο της σεζόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα