Δηλώσεις Μαχμουτί, Γκόρντον για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εφές

18:47 27/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου, θεωρεί πως θα έχει η Αναντολού Εφές με νίκη στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον τεχνικό της, Οκτάι Μαχμουτί, πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γι την 9η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας.
«Τον τελευταίο καιρό αποδίδουμε υψηλής ποιότητας μπάσκετ και παλεύουμε ως σύνολο. Ως αποτέλεσμα σκαρφαλώσαμε στην κορυφή του ομίλου. Αλλά, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής απέναντι στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμη 6 αναμετρήσεις να παλέψουμε, επομένως τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα. Αν νικήσουμε στην
Αθήνα, θα έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα. Για να παραμείνουμε στην κορυφή και να προκριθούμε στα playoffs, θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη,» τόνισε ο Μαχμουτί που έχει δει την ομάδα του να μετρά επτά σερί νίκες στην Ευρώπη, με πρώτη αυτή επί των «πρασίνων» στην Κωνσταντινούπολη, στη 2η αγωνιστική του Top-16.
Ο Τζαμόντ Γκόρντον από την πλευρά του επισήμανε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και για εμάς αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Νομίζω ότι θα είναι μια πραγματική «μάχη» και για τους δύο. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να μείνουμε στην κορυφή και να πάρουμε την πρόκριση από την καλύτερη δυνατή θέση. Οπότε το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ».
Keywords
Τυχαία Θέματα