Κύπελλο Ελλάδας (προημιτελικά): Πλατανιάς Χανίων-Αστ. Τρίπολης 1-2

18:47 27/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Με γκολ του Ναβάρο στο 88ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες, στον πρώτο προημιτελικό που έγινε στα Χανιά, επικράτησαν 2-1 του Πλατανιά και απέκτησαν το «πάνω-χέρι» στην υπόθεση πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μιρτσέτα στο 15ο λεπτό,
ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά στο 30`, για να έρθει ο Ναβάρο στο 88` και να τους χαρίσει τη νίκη. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 14 Μαρτίου στην Τρίπολη.
Με... φόρα, από τη νίκη πρωταθλήματος επί της ΑΕΚ, μπήκε ο Πλατανιάς, ο οποίος μόλις στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν από τη σέντρα του Αργυρόπουλου, ο Μιρτσέτα με γυριστική κεφαλιά παραβίασε την εστία του Μπαντή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι από το σημείο εκείνο και ως τη λήξη του ημιχρόνου πέρασαν στην επίθεση και τόσο στο 19` όσο και στο 21` λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 19` από τη σέντρα του Σέτι, ο Ντε Μπλάσις βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των Κρητικών, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Λέντσε αν και ήταν σε ιδανική θέση για γκολ, μπερδεύτηκε με τις συνεχείς ντρίμπλες με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Πλατανιά να απομακρύνουν την μπάλα. Τελικά η ισοφάριση για τον Αστέρα ήρθε στο 30`. Από τη σέντρα του Φορμίκα, ο Μπαρτολίνι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της κρητικής εστίας (1-1). Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντε Μπλάσις πέρασε άουτ.
Η απόλυτη ανατροπή για τους Αρκάδες επιτεύχθηκε στο 88` όταν ο Ναβάρο που είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, παραβίασε με δεξί πλασέ την εστία του Πλατανιά, χαρίζοντας τη νίκη στον στον Αστέρα Τρίπολης. Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες κάρτες: Στόλερ - Φορμίκα
Πλατανιάς Χανίων (Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (46` Δημήτρης), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τετέ (62` Στόλερ), Λαμπάρθε (67` Ναζλίδης), Ονιέμα, Γιακουμάκης.
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Φραγκουλακης (63` Ναβάρο), Σέτι, Κοντοές (52` Κάφα), Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λένστε (74` Πιπίνης).
Keywords
Τυχαία Θέματα