Δηλώσεις Λάσμε και Γκιστ πριν τον 3ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα

15:11 15/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε, και ο Τζέιμς Γκιστ τοποθετήθηκαν στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας και στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube αντίστοιχα, μία ημέρα πριν τον τρίτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και πρώτο στο
ΟΑΚΑ. Ο πρώτος τόνισε πως αισθάνεται «ευλογημένος» που στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ ο δεύτερος δήλωσε ανυπόμονος για τους δύο αγώνες που ακολουθούν στην έδρα των «πρασίνων» με τους Καταλανούς, μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας του.

Ο Στεφάν Λάσμε εξήγησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας: «Πρώτα απ' όλα, είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες! Απ' την πρώτη χρονιά μου με τον κόουτς Ντούλε Βουγιόσεβιτς (σ.σ. Παρτιζάν). Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, έκανε θαυμάσια δουλειά με μία νεανική ομάδα εκείνη την εποχή. Όταν ήμουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαμε μία ομάδα με μεγάλο ταλέντο. Ο κόσμος περίμενε από εμάς να τα καταφέρουμε (σ.σ. πρόκριση στο Final Four), αλλά εύχομαι να είχαμε πάει λίγο ψηλότερα (σ.σ. απ' τα πλέι οφ). Φέτος, προφανώς πρόκειται για μία καινούρια ομάδα, αλλά έχουμε μερικούς σκληρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται δυνατά. Για εμένα αυτό είναι το καλύτερο στην καριέρα μου: είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες!».

Ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος πάντως παραμένει αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα (21:45) με τους «μπλαουγκράνα» λόγω τραυματισμού στην ποδοκνημική, σχολίασε: «Είμαι ο Τζέιμς Γκιστ και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε "σπίτι" μας την Τρίτη. Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανυπομονούμε να σας δούμε στο γήπεδο την Τρίτη. Θέλουμε όση περισσότερη βοήθεια γίνεται. Πάμε Θύρα 13!».
Keywords
Τυχαία Θέματα