Δ. Γιαννακόπουλος σε Μπερτομέου: Έλα να δούμε μαζί το ματς

13:23 15/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Σε «κατάπαυση πυρός» στο μέτωπο με την Ευρωλίγκα προχώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάλεσε τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, να παρακολουθήσουν μαζί τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Η πρόσκληση αυτή έρχεται μετά από
όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τις διαμαρτυρίες των «πράσινων» για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα των προημιτελικών απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την ανταλλαγή ανακοινώσεων. Παράλληλα, η διοίκηση της ΚΑΕ κάνει συστάσεις στους φίλους της ομάδας για κόσμια συμπεριφορά. Σημειώνεται πως τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα έχουν εξαντληθεί, ενώ ελάχιστα έχουν απομείνει για την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Την Τρίτη και την Πέμπτη, φιλοξενούμε στο ΟΑΚΑ μια κορυφαία ομάδα, την Μπαρτσελόνα, στοχεύοντας στην κατάκτηση της νίκης στα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, έχοντας αποδείξει στην Ισπανία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επιβάλλεται να συμβάλλουμε όλοι ώστε να διεξαχθεί μία αναμέτρηση – διαφήμιση για τη Διοργάνωση, σε μια πανηγυρική και κόσμια ατμόσφαιρα, με σεβασμό κι εμπιστοσύνη στους αθλητές και παράγοντες του αγώνα, αντάξια της ιστορίας και φήμης του Παναθηναϊκού μας.
Όλοι όσοι βρεθούμε στο γήπεδο θα έχουμε ένα και μόνο στόχο: Μαζί σαν μια γροθιά να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας με την παρουσία και τη φωνή μας και να τον προστατεύσουμε απόλυτα, αποφεύγοντας την παραμικρή ακρότητα που θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της ομάδας μας, ακόμη κι αν υπάρξουν τυχόν προκλήσεις. Ούτε ένα αντικείμενο, ούτε ένα λέιζερ. Θα είναι κρίμα να βάλουμε μόνοι μας φρένο στη φετινή σπουδαία προσπάθεια αθλητών, προπονητών, φιλάθλων και διοίκησης της ομάδας.

Τέλος, θα είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε στη φιλόξενη έδρα μας τη Διοίκηση της Ευρωλίγκας, εάν επιλέξει να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις επερχόμενες αναμετρήσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα