Δηλώσεις Μπάνκι, Μπράουν για τον αγώνα Ολυμπιακός-Σιένα

18:31 17/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Σιένα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας και αύριο δοκιμάζεται στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς χθες δεν προπονήθηκαν οι Ματ Τσάνινγκ (πόδι), Μπέντζαμιν Ορτνερ (γάμπα) και Αλεξάνταρ Ράσιτς (μυϊκό τραυματισμό). Ο τεχνικός της ομάδας της Τοσκάνης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενόψει
του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Περιμένουμε ένα σκληρό και συναρπαστικό παράλληλα παιχνίδι. Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης. Αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές λόγω τραυματισμών που σίγουρα επηρεάζουν το στιλ παιχνιδιού μας. Ο Ολυμπιακός έχει τις λιγότερες αλλαγές σε σύγκριση με πέρυσι. Μία χρονιά που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τις επιτυχίες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα δούμε κατά πόσο είμαστε ανταγωνιστικοί, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη φάση λόγω των τραυματισμών. Όσοι, λοιπόν, παίκτες μου βγουν στο παρκέ θα πρέπει να καταβάλουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ ό,τι συνήθως».
Από την πλευρά του, ο Μπόμπι Μπράουν σχολίασε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Θα προσπαθήσουν να πάρουν την εντός έδρας νίκη και επομένως θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά. Θα είναι μία μεγάλη νύχτα, σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε πως είναι πολύ καλή ομάδα, με μεγάλους παίκτες, όπως ο Σπανούλης. Εμείς θα επιδιώξουμε να αυξήσουμε τις εκτός έδρας νίκες μας στη φάση των "16"».
Keywords
Τυχαία Θέματα