Δεν θα παίξει ο Κώστας Μήτρογλου στο Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Την απουσία του Κώστα Μήτρογλου από τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Αντερλεχτ, επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM". Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στη χθεσινή αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα καθορίσουν το ακριβές διάστημα απουσίας του από τους
αγωνιστικούς χώρους, είναι όμως βέβαιο ότι δεν προλαβαίνει να αποθεραπευθεί ως το κρίσιμο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Βελγίου, που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Καραπαππάς αναφέθηκε και στην απόπειρα βανδαλισμού που έγινε από αγνώστους στον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού γηπέδου, σήμερα τα ξημερώματα. Οπως ανέφερε, «... γύρω στις 4 τη νύχτα, 3-4 άνθρωποι πήγαν και έσπασαν ορισμένα πράγματα στο Καραϊσκάκη και εν συνεχεία έκαναν και ό,τι χειρότερο. Δηλαδή πήγαν στο μνημείο της Θύρας 7 και έσκισαν σημαίες, προσπάθησαν να σπάσουν εκεί το μάρμαρο με τα ονόματα των θυμάτων. Νομίζω πως, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζει κανείς, κάτι τέτοιο προκαλεί μία πικρία και μία ενόχληση. Δεν είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού, ούτε καν του οπαδικού, κάτι τέτοιο. Πάει σε άλλα επίπεδα. Επειδή το Καραϊσκάκη δεν είναι χώρος αφρούρητος, που ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει, οι κύριοι αυτοί έχουν ήδη συλληφθεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα