Δ. Γιαννακόπουλος: Ως το τέλος Δεκεμβρίου θα έχω μπει στην ΠΑΕ ΠΑΟ

Η αρχή έγινε χθες το πρωί, με τη διαρροή του ενδιαφέροντος εκ μέρους του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί και στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η επιβεβαίωση από τον ενδιαφερόμενο και η συνέχεια δίνεται σήμερα, με την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ στην αθλητική εφημερίδα «Live Sport».

Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι «στον Παναθηναϊκό θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια,
κι όταν λέω στον Παναθηναϊκό, εννοώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους, όλα θα ολοκληρωθούν οριστικά. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ, η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κ. Αλαφούζο». Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, ποια είναι η επόμενη ημέρα στο τμήμα μπάσκετ, για να απαντήσει ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ».

Ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν θα είναι πάντως ο μοναδικός «παίκτης» στο εγχείρημα, καθώς το σημερινό πρωτοσέλιδο της επίσης αθλητικής εφημερίδας «Η Πράσινη», συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφέρει ότι «με συμπαίκτη-κολοσσό από το εξωτερικό θα επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα