Χ. Στέφενς: Αν βγάλουμε την ποιότητα μας, έχουμε ελπίδες

Στην ποιότητα που μπορεί να βγάλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, στάθηκε σήμερα ο Χουμπ Στέφενς, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, με την ολοκλήρωση της κλήρωσης που έφερε αντίπαλο στον «Δικέφαλο» για τους «32» της διοργάνωσης την πορτογαλική ομάδα.

«Η κλήρωση είναι κλήρωση, δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμά της. Αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο σύνολο, δεν είμαστε, όμως, κι εμείς κακή ομάδα. Το σημαντικό είναι να βγάλουμε την ποιότητά μας. Μιλάμε,
βέβαια, σήμερα για την κλήρωση, δεν ξέρουμε, όμως, τι θα γίνει σε δύο μήνες. Πάντα λέω ότι η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι μας, το οποίο στην προκειμένη είναι με τον Ατρόμητο. Σαφώς και χρειάζεται να έχουμε καλή απόδοση απέναντι στην Μπενφίκα. Εχουμε ελπίδες να περάσουμε, δε θα είναι φυσικά εύκολο», ανέφερε ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων". Συμπλήρωσε λέγοντας: «Δεν με ενοχλεί που το πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα το έχουμε στην Τουμπα. Το μόνο ζήτημα που με απασχολεί είναι το αν χρειαστεί να παίξουμε παράταση ή πέναλτι. Το σημαντικό, επίσης, είναι να μη χάσουμε στην έδρα μας, γιατί αν δε χάσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας. Πρέπει να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια απέναντι στην Μπενφίκα, η οποία έχει ποιότητα, γεγονός, ωστόσο, που έχουμε κι εμείς».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Εργκους Κάτσε στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ (συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο), απάντησε: «Ο Κάτσε είναι ένας νεαρός παίκτης, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο λάθος, απολογήθηκε, ζήτησε συγγνώμη, τιμωρήθηκε και του αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Η επιστροφή του δε διαφοροποιεί τα πλάνα μας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο».

Στη δυσκολία των αναμετρήσεων με την Μπενφίκα εστίασε και ο Λούκας Πέρεθ. «Η κλήρωση είναι δύσκολη, πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και έχουμε το χρόνο γι΄αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να το αποδείξει. Ασχετα με το αν παίζουμε με μικρή ή μεγάλη ομάδα, ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα. Θα προτιμούσα να έχουμε με την Μπενφίκα το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, αλλά τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα και το κοινό μας και να πάμε να παίξουμε την πρόκριση στην Πορτογαλία», επισήμανε ο Ισπανός μέσος. Πρόσθεσε αναφέροντας: «Πρέπει να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να απαλείφουμε τα λάθη μας και να υλοποιούμε σιγά-σιγά τους στόχους μας. Πάνω απ΄όλα, απαιτείται να είμαστε ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο από εμάς στο σύλλογο».
Keywords
Τυχαία Θέματα