Αβ. Παπαδόπουλος: Εχουμε δυνατότητες για κάτι παραπάνω

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει στα ίσια τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ.

Σχολιάζοντας τη σημερινή κλήρωση της φάσης των «16», που φέρνει τους πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Σίγουρα
είναι μία πολύ δύσκολη κλήρωση, άλλωστε μιλάμε για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε εμείς είναι μια τεράστια επιτυχία. Θέλουμε να το απολαύσουμε από εδώ και πέρα, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Βλέπουμε συνεχώς την ομάδα να βελτιώνεται. Είναι δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά και πρόκληση για εμάς όλους. Θα δουλέψουμε όλον αυτόν τον καιρό να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».
Keywords
Τυχαία Θέματα