Ατρόμητος: Ο Μπάγεβιτς έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης

Την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης του Ατρομήτου έθεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας και τον αποκλεισμό της ομάδας του Περιστερίου. «Δεν περίμενε κανένας να αποκλειστούμε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ φταίω για όλα. Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπάγεβιτς και αποχώρησε.

Το θέμα
Μπάγεβιτς μπορεί να ξεκαθαρίσει αύριο, οπότε και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του έμπειρου προπονητή με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του Ατρομήτου προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, παίκτης των Περιστεριωτών είναι πλέον ο 24άχρονος Πορτογάλος Φάμπιο, που ανήκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο έμπειρος άσος αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης και καλείται να αποτελέσει την λύση στην δυστοκία που παρουσιάζει ο Ατρόμητος στο σκοράρισμα.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρομήτου, ο Φάμπιο τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μετεγγραφής μου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά της διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για την κατανόηση που έδειξε και με βοήθησε να ενταχθώ στην ομάδα που επιθυμούσα.
Δέχθηκα κι άλλες προτάσεις, όμως από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο Ατρόμητος και νιώθω ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του. Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω άμεσα τις υπηρεσίες μου και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα