Αγγλία: Φεύγει από την ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ

14:06 15/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Λοϊκ Ρεμί άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή κι ενώ η μεταγραφή του στην Νιουκάστλ θεωρείτο «κλεισμένη», αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΚΠΡ. Οπως μεταδίδει το «Francefootball» επικαλούμενο σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο επιθετικός της Μαρσέιγ θα ενταχθεί στους Λονδρέζους, αντικαθιστώντας τον Τζιμπρίλ Σισέ που βρίσκεται στην «πόρτα της εξόδου».

Μάλιστα τα σχετικά δημοσιεύματα και ειδικότερα αυτό των «Times», αναφέρει πως ο 26άχρονος Ρεμί θα εισπράττει 85.000 ευρώ σε
εβδομαδιαία βάση, ενώ η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου θα βάλει στα ταμεία της περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Παράλληλα, στο «BBC» και στην «Equipe», γίνεται λόγος για συνάντηση του Ρεμί με τον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος του είπε πως τα τέρματα που θα σημειώσει στο πρωτάθλημα, θα αποδειχθούν ικανά για να παραμείνει η ΚΠΡ στην Πρέμιερ λιγκ.

Β. Κωνσταντίνου: Πιστεύω ότι θα έρθει ο Σισέ

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, όσον αφορά την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Novasport FM, τόνισε: «Νομίζω ότι την Τετάρτη θα απαντήσει η QPR και ότι θα έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν υπάρχουν λίγες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν. Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο δεινός σκόρερ, αυτός που θα μπορέσει με ευκολία να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Σισέ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της διοίκησης και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού και την διοίκηση της ομάδας. Και αυτή την χαμένη αυτοπεποίθηση, πρέπει ο κόσμος να την αποκτήσει και πάλι». Επίσης, χαρακτήρισε "δύσκολο" το ενδεχόμενο επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου, ενώ εκτιμά πως το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα διεξαχθεί πιθανότατα στο τέλος Φεβρουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα