ΑΕΚ: Συλλαλητήριο οπαδών την Πέμπτη έξω από τη Σούπερ Λίγκα

19:41 17/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Την ώρα που οι εργασίες του νομικού επιτελείου της ΑΕΚ κορυφώνονται ως προς την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει στην αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης της διακοπής του αγώνα με τον Πανθρακικό, ο κόσμος της Ένωσης ετοιμάζεται να «πιέσει» προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός στη Β΄ Εθνική.

Στη δύσκολη μάχη που θα δώσει ο σύλλογος ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας αρχής θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν «βροντερό παρών» έξω από τα
γραφεία του συνεταιρισμού.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:00, ωστόσο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Original 21», από τις 12:30 οι φίλοι της Ένωσης θα βρίσκονται στον τόπο που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

«Εμείς σαν Original 21, σαν ένα ακόμα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ, θα συμμετέχουμε στο πανενωσίτικο κάλεσμα όλων των ΑΕΚτζήδων την Πέμπτη 17/4, ώρα 12:30, στα γραφεία της Super League στο Μαρούσι, στο να δοθεί λύση για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα υπάρξει ισχυρή δύναμη στον χώρο, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά με αυτά που έλαβαν χώρα με τους οπαδούς της ίδιας ομάδας, στο ίδιο σημείο, πριν από περίπου 10 μήνες. Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, στις 6/06/2012 είχαν εισβάλει στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση του συνεταιρισμού, που είχε ως κεντρικό θέμα το αν θα επιτραπούν οι μεταγραφές στις ομάδες που δεν είχαν αδειοδοτηθεί, όπου μεταξύ αυτών ήταν και η ΑΕΚ.

Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ για οφειλές προς τον εκπρόσωπο του Νίκου Αργυρίου, Νίκο Σφυντιλά.
Ο τελευταίος είχε προσφύγει κατά της Ένωσης για οφειλές από τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και στη διάρκεια της σημερινής εκδίκασης της υπόθεσης η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Αναβλήθηκαν για την προσεχή Τετάρτη (24/4) οι υποθέσεις των Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακού Βόλου, ενώ αναβλήθηκε αορίστως η αίτηση των Γιώργου Αμπάρη και Μανώλη Ψωμά για κατάπτωση της επιστολής της Λάρισας.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Αίτηση του τρίτου Νικολάου Σφυντιλά περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ
2. Αίτηση του τρίτου Χρήστου Γανωτή περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για 24-4-13.
3. Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Εμμανουήλ Ψωμά περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ
4. Προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από την κάτωθι ΠΑΕ:
-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΑΒΟΛΗ για 24-4-13».
Keywords
Τυχαία Θέματα