Α. Δημητρέλος: Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν πληρωμές

19:24 10/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν κάποια χρήματα οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την υπόσχεση που πήραν σήμερα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο. Ο διοικητικός ηγέτης της εταιρείας συνοδευόμενος από τον Ηλία Μπρουσιανό συναντήθηκαν με τους «κιτρινόμαυρους» μετά την προπόνηση και τους ζήτησαν λίγες ημέρες ακόμη υπομονή. Ο προβληματισμός από την πλευρά των παικτων ήταν φανερός, ωστόσο, ο πρόεδρος τους διαβεβαίωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα δουν το χρώμα του χρήματος.
Ο κ. Δημητρέλος αναφέρθηκε και στην πιθανότητα αγοράς
του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από την οικογένεια Βιντιάδη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος της υπόθεσης μέχρι το τέλος του μήνα και δεν παρέλειψε να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στη συνέχεια για να βγει η ομάδα από το βαθμολογικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.
«Γνωρίζουμε όλοι την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε. Ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ότι είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας στηρίξουμε. Γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τη διοίκηση για να βρεθούν χρήματα κι ελπίζουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσουμε κάποιο πόσο για να πάρετε και εσείς κάποια λεφτά», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα Βιντιάδη: «Συνεχίζει κι αυτός την προσπάθεια για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ. Μέσα στο μήνα πιστεύουμε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Περιμένουμε και εμείς όπως και εσείς».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ανδρέας Δημητρέλος επισήμανε: «Τα προσεχή ματς που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα και πρέπει να τα δώσετε όλα. Ο μήνας που διανύουμε είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.»
Keywords
Τυχαία Θέματα