Γιουρόπα Λιγκ: Στο «Λουζνίκι» ο αγώνας Ρούμπιν Καζάν-Ατλέτικο Μαδρίτης

19:24 10/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Στο «Λουζνίκι» της Μόσχας θα υποδεχθεί η Ρούμπιν την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 21 Φεβρουαρίου, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, λόγω του υπερβολικού ψύχους που θα επικρατεί εκείνο το διάστημα στο Καζάν.

«Είναι αλήθεια, η Ρούμπιν θα χρησιμοποιήσει το γήπεδό μας για τον αγώνα επέναντι στην ισπανική ομάδα στις 21 Φεβρουαρίου» δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο «Reuters» η εκπρόσωπος Τύπου του γηπέδου, Άντζελα Μπιριούκοβα. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού
θα βρει στο δρόμο του στους «16» τον Ολυμπιακό, εφόσον οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Λεβάντε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τρίτη συνεχή χρονιά η Ρούμπιν επιλέγει το «Λουζνίκι» με τον συνθετικό χλοοτάπητα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, εξαιτίας του ψύχους και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο Καζάν κατά τη διάρκεια του ρωσικού χειμώνα. Αυτό αποτελεί καλό οιωνό για την -κάτοχο του τροπαίου- Ατλέτικο, καθώς η ρωσική ομάδα έχασε πέρυσι 1-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε ηττηθεί 2-0 από την Τβέντε, παρότι οι δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν στη Μόσχα υπό θερμοκρασία γύρω στους -15 βαθμούς Κελσίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Ρούμπιν έχουν επιλέξει την πόλη Κράσνονταρ στα νότια της Ρωσίας ως εναλλακτική έδρα, σε περίπτωση που επικρατεί υπερβολικά δριμύ ψύχος στη ρωσική πρωτεύουσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα