ΖΗΤΕΙΤΑΙ πτυχιούχος στην British Providence

Εργασία

Πτυχιούχος στην British Providence

Εναν νέο συνεργάτη ειδικότητας New Product Development Officer θα εντάξει στο δυναμικό της η British Providence, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και μέλος του πολυεθνικού ομίλου Inchcape plc., ο οποίος εκπροσωπεί τα προϊόντα της Τoyota Motor Corporation.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει άδεια ασφαλιστικού συμβούλου, πτυχίο ΑΕΙ

σε ασφαλιστικά ή οικονομικά, τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε ασφαλιστική ή μεσιτική εταιρεία με εξειδίκευση στον κλάδο γενικών ασφαλειών, άριστη γνώση ασφαλιστικών προϊόντων, πολύ καλή γνώση MS Office και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Ακόμη, ο υποψήφιος θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ικανότητα πωλήσεων, πολύ καλή επικοινωνία τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό λόγο, αλλά και δέσμευση στο αποτέλεσμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο email: [email protected].

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα