Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα

Συνελήφθησαν στις 02.06.2017 το μεσημέρι στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, τρεις ημεδαποί 70, 46, 36 ετών καθώς και μια ακόμη 40χρονη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία, εξύβριση, απειλή, ψευδή καταμήνυση, όπως και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, όπως καταγγέλθηκε, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην περιοχή Καταστάριου, ο 70χρονος και ο 36χρονος αφού αρχικά διαπληκτίστηκαν με τον 46χρονο, για προσωπικές διαφορές, στην συνέχεια ο 70χρονος πυροβόλησε τον 46χρονο με κυνηγετικό όπλο, χωρίς τελικά να τον τραυματίσει. Από την έρευνα

που ακολούθησε στην οικία του 70χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, κατόπιν σχετικών εγκλήσεων, σε βάρος του 70χρονου για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε βάρος του 46χρονου για εξύβριση, απειλή και ψευδή καταμήνυση καθώς και σε βάρος των λοιπών εμπλεκομένων στην υπόθεση του 36χρονου και της 40χρονης, κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εξύβρισης, διατάραξης οικιακής ειρήνης, απειλής, ψευδούς καταμήνυσης και άλλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ζάκυνθος
Keywords
Τυχαία Θέματα