Υποτροφίες για φοιτήτριες θεολογικών, φιλολογικών, παιδαγωγικών σχολών

ΕκπαίδευσηΥποτροφίες

Για φοιτήτριες θεολογικών, φιλολογικών, παιδαγωγικών σχολών

Δύο υποτροφίες αναμένεται να χορηγήσουν τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ ΖΑΧΟΥ».

Οι υποψήφιες πρέπει να είναι φοιτήτριες κατά σειρά προτίμησης: α) των Θεολογικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας και ελλείψει τούτων β) της Φιλολογίας των Φιλοσοφικών Σχολών ή των Παιδαγωγικών Τμημάτων των Πανεπιστημίων της χώρας. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενες πρέπει να κατάγονται κατά σειρά προτίμησης α) από τον Βόλο

ή το Πήλιο και ελλείψει των παραπάνω β) από τη Δυτική Μακεδονία - προτιμώμενων από αυτές των καταγόμενων από τη Σιάτιστα ή την Καστοριά και ελλείψει τούτων γ) από την Κωνσταντινούπολη ή τη Δράμα. Το ποσό της υποτροφίας είναι 180 ευρώ τον μήνα και η καταβολή της αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.00 π.μ. στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου.

ΕΘΝΟΣ

Tags: Υποτροφίες
Keywords
Τυχαία Θέματα