Υπηκοότητα, όχι απέλαση για τον Νίκο Άγκο

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Ο Νικο Αγκο, δημοσιογράφος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συμπληρώνει φέτος το 21ο έτος παραμονής του στην ελλάδα, ειδοποιήθηκε από τις αρχές ότι μέσα σε ένα μήνα πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα, επειδή το έτος 2007 - 2008, περίοδο κατά την οποία, καθώς είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν μπόρεσε να συμπληρώσει
τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να ανανεώσει την άδεια παραμονής του. Ο Νίκο Άγκο έχει δύο κόρες που σήμερα είναι 18,5 και 17,5 ετών. Η μεγάλη του κόρη ήρθε στην ελλάδα 5 μηνών, ενώ η μικρή γεννήθηκε στην ελλάδα και δεν γνώρισε άλλη πατρίδα.
Το τραγικό αυτό γεγονός φέρνει στην επιφάνεια το αδιέξοδο που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι σήμερα λόγω της κρίσης δεν καταφέρνουν να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους και απονομιμοποιούνται. Άνθρωποι που ζουν στην ελλάδα εδώ πολλά χρόνια, τα παιδιά τους γεννήθηκαν εδώ κι έχουν πάει σε ελληνικά σχολεία.
Ζητάμε ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ και όχι απέλαση για το Νίκο Άγκο. Κανένας εργαζόμενος χωρίς ασφάλιση και δικαιώματα, κανένας μετανάστης χωρίς χαρτιά. Αποσύνδεση της ανανέωσης της άδειας παραμονής των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα από τη συλλογή ενσήμων.

Κίνηση \"Απελάστε τον Ρατσισμό\"

Κίνηση \"ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ\"
tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα