Υπαλλήλους ζητά το Hyatt Regency

Εργασία

Στην πρόσληψη ενός Guest Service Officer προχωρεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα Hyatt Regency στο Ντουμπάι.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχιο πανεπιστημίου στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων και διετή τουλάχιστον εργασιακκή εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της θέσης είναι οι άριστες διοικητικές δεξιότητες, ενώ η γνώση της αραβικής γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν και θα συνεκτιμηθεί.

Κατά την αποστολή βιογραφικού, οι ενδιαφερόμενοι

θα πρέπει να αναγράφουν τον κωδικό θέσης ο οποίος είναι DUB001095.

Βιογραφικά αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://hyatt.taleo.net/careersection/10880/jobdetail.ftl?lang=en&job=1235665

Executive Assistant Manager

Εναν Executive Assistant Manager επιθυμεί να προσλάβει το ξενοδοχείο Grand Hyatt της Ντόχα στο Κατάρ.

Ο επιτυχών θα αναλάβει διευθυντική θέση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα για την οποία απαιτουνται πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στη Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων και τουλάχιστον διετής εμπειρία ως Director of Rooms.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει επίσης άριστη γνώση της αγγλικής και της αραβικής γλώσσας, καθώς και διοικητικές δεξιότητες και ικανότητες στη διαχείριση κρίσεων.

Ο κωδικός της θέσης είναι DOH000408, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://hyatt.taleo.net/careersection/10880/jobdetail.ftl?lang= en&job=1244363

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα