Βρεφονηπιοκόμοι στην Κοζάνη- Αιτήσεις έως 10/1

Εργασία

Με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου θα προσληφθούν στον Δήμο Κοζάνης 13 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων.

Το νέο προσωπικό θα καλύψει εποχικές ή παροδικές ανάγκες των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρώτη Ανακοίνωση Πρόσληψης του δήμου θα αναλάβουν καθήκοντα τέσσερις βοηθοί βρεφονηπιοκόμων ΔΕ, τρεις βοηθοί μαγείρων ΥΕ και τέσσερις καθαρίστριες/στές ΥΕ.

Η δεύτερη Ανακοίνωση ορίζει την πρόσληψη δύο πτυχιούχων ΑΕΙ

ειδικότητας νηπιαγωγών.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πλατεία Νίκης 1, 501 00 Κοζάνη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού.

Τηλ. 24613 50.340 και 362.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στον φορέα, β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ), γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), από όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες Αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Εντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ).

(Τα Νέα)

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

-ΟΑΕΔ-Υπ. Εργασίας-ΕΣΠΑ-ΑΣΕΠ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα