Νομικοί στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)

Εργασία

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις νομικών, προκειμένου να στελεχωθούν 10 επιπλέον Επιτροπές Προσφυγών (με βάση το ΠΔ 114/2010), που θα εξετάζουν προσφυγές επί αιτημάτων ασύλου.

Σύμφωνα με το άρθρο 26 του ΠΔ 114/2010, η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καταρτίζει κατάλογο νομικών, ενώ την τελική ευθύνη επιλογής των προσώπων έχει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι υποψήφιοι

θα πρέπει να είναι:
Πτυχιούχοι νομικής από ΑΕΙ της ημεδαπής ή με αναγνωρισμένο ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής, με εξειδίκευση στο προσφυγικό δίκαιο ή στο δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιπλέον, θα συνεκτιμηθούν η ποιότητα και το επίπεδο των σπουδών, η κατοχή μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου, η εργασιακή εμπειρία, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και η γνώση άλλων ξένων γλωσσών και η ικανότητα χρήσης εργαλείων πληροφορικής και διαδικτύου.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει, μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2013, να ταχυδρομήσουν:

Αίτηση υποψηφιότητας με πλήρη στοιχεία (διεύθυνση τηλέφωνα επικοινωνίας κτλ.), την οποία ετοιμάζει ο υποψήφιος.Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.Αντίγραφα τίτλων σπουδών και των αναγνωρίσεών τους, τίτλων ξένων γλωσσών και άλλων βεβαιώσεων, από τα οποία να προκύπτουν σαφώς τα προσόντα τους.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου. Η διεύθυνση, στην οποία θα αποσταλούν ταχυδρομικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά, είναι η ακόλουθη: Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), με τη σημείωση:
"Αίτηση για τη στελέχωση Επιτροπών Προσφυγών, σύμφωνα με το ΠΔ 114/2010" (Υπόψη κ. Κυριαζόπουλου), Νεοφύτου Βάμβα 6 (3ος όροφος), 10674 Αθήνα (τηλ. 210-7233221-2, www.nchr.gr).
Η κατάρτιση του καταλόγου των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή κρίσης της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Επισημαίνεται ότι οι δικηγόροι που ορίζονται ως μέλη των προαναφερθεισών επιτροπών δεν αναλαμβάνουν υποθέσεις πολιτών τρίτων χωρών που αφορούν υποθέσεις μετανάστευσης ή διεθνούς προστασίας ούτε τους εκπροσωπούν ενώπιον των αρχών.

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

-ΟΑΕΔ-Υπ. Εργασίας-ΕΣΠΑ-ΑΣΕΠ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα