"Βουνό" οι αιτήσεις για κατ' εξαίρεση προσλήψεις

Βροχή πέφτουν στο ΣτΕ εν μέσω προεκλογικής περιόδου τα αιτήματα εξαίρεσης για προσλήψεις, μετακινήσεις και αποσπάσεις. Πρωταθλητής το υπουργείο Παιδείας, το οποίο αυτή τη φορά ζητάει κατ’ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης και

για τα Δημόσια ΙΕΚ, αλλά και την πλήρωση 6 θέσεων διευθυντών ΔΙΕΚ και διευθυντών ΣΔΕ, προσωπικού καθαριότητα για τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επιπλέον αποσπάσεις.

Το υπουργείο Οικονομικών ζητεί να επιτραπεί η δημοσίευση του πίνακα κατάταξης του σε εξέλιξη διαγωνισμού για την πρόσληψη έκτακτου ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού των μονάδων ναυτικής εκπαίδευσης του υπουργείου Ναυτιλίας. Ακόμη, το ΙΚΑ ζητάει τη μετακίνηση αναπληρώτριας προϊσταμένης του ΙΚΑ-ΕΤΑ. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής ζητάει προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου για τη λειτουργία του ωδείου, για τα δημοτικά εργαστήρια τέχνης και για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα.

Η επιχείρηση κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου ζητεί την πρόσληψη 34 εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Βόλου. Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου ζητεί την πρόσληψη δύο υπαλλήλων ελλιμενισμού για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

Τέλος, η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και κτηνοτροφίας Αρκαδίας ζητεί την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα δακοκτονίας.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Tags: προσλήψεις Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα