Β ΕΛΜΕ Αθήνας: Καταγγελία για τη μη έκδοση του Χρηματικού Εντάλματος Πληρωμής των Πανελλαδικών

Tweet

Αθήνα, 3-6-2014

ΔΣ Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας

Π.Κυριακού 10

Αμπελόκηποι – Αθήνα

Τηλ/Φαξ 210-6443741

[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μια βδομάδα, όπως και η βαθμολόγηση των γραπτών. Όμως δεν έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την έκδοση

του Χρηματικού Εντάλματος Πληρωμής (Χ.Ε.Π).

Είναι εξαιρετικά περιφρονητική η στάση των αντίστοιχων υπουργείων (Παιδείας και Οικονομικών), απέναντι στους εκπαιδευτικούς που διεκπεραιώνουν την διαδικασία των εξετάσεων (Επιτροπές, Λυκειακές Επιτροπές, Επιτηρητές, Βαθμολογητές, Επικουρικό Προσωπικό). Όλοι αυτοί εκτελούν μια επίπονη, λεπτή και υπεύθυνη εργασία, η οποία απαξιώνεται με τον πιο προσβλητικό τρόπο από την Κυβέρνηση.

Απαιτούμε την άμεση υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την έκδοση του Χ.Ε.Π που προβλέπει το ύψος των αμοιβών, με τις οποίες θα αποζημιωθούν οι εκπαιδευτικοί και το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι κατώτερο του περσινού.

Μέχρι τότε, το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καλεί τους συναδέλφους να απέχουν από τις εργασίες τους στα βαθμολογικά κέντρα.

Επίσης καλούμε το Δ.Σ της ΟΛΜΕ να αναλάβει όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει διάφορες ΕΛΜΕ να επιτύχουμε την υπογραφή της υπουργικής απόφασης και την έκδοση του Χ.Ε.Π.

Ο Πρόεδρος
Μαλαγάρης Θοδωρής

Η Γ. Γραμματέας

Γανιάρη Ιφιγένεια

Tags: Β ΕΛΜΕ Αθήναςπανελλήνιες 2014πανελλαδικές 2014 Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα