Τι κοινό έχουν Μπαλτάκος - Κρανιδιώτης - Άδωνις;

Tweet

Μπαλτάκος: "Αντικομμουνιστής γεννήθηκα, και έτσι θα πεθάνω"

Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μιλώντας την Παρασκευή το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Φαήλος Κρανιδιώτης : "Ο Δεξιός είναι αντικομουνιστής, αντιναζιστής και αντιρατσιστής."

Αυτά γράφει ο ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε άρθρο του στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" πρίν δύο μέρες, προσπαθώντας να ορίσει τη σημασία του να είσαι δεξιός.

Άδωνις

Γεωργιάδης: "Ζούμε σε μια χώρα όπου επιτρέπεται να είναι κάποιος αντικαπιταλιστής, αντινεοφιλελεύθερος, αντιφασίστας, αντιευρωπαίος, αντιμνημονιακός, αλλά αν πεις ότι είσαι αντικομμουνιστής, αμαν ε όχι κι αντικομμουνιστής".

Αυτά είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τις απόψεις του γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου για τις επίμαχες δηλώσεις, λίγες μέρες πριν.

Εκτός από τον αντικομμουνισμό όμως, αυτά τα στελέχη της Κυβέρνησης έχουν και κάτι άλλο κοινό. Είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της συνταγής κοινωνικής εξαθλίωσης που μέχρι και την Κυριακή παρουσίασαν - μέσω του πολυνομοσχεδίου - ως μοναδικό σχέδιο διεξόδου για τον ελληνικό λαό.

Είναι ο ηγετικός πυρήνας - μαζί με αρκετούς άλλους - που στο όνομα του τσακίσματος της μεταπολιτευτικής ηγεμονίας της αριστεράς, έχουν ισοπεδώσει τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες σε κοινοβουλευτικό, εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο.

Tags: αντικομμουνισμόςΜπαλτάκος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα