Θυελλώδεις άνεμοι και βροχές στη νότια Ελλάδα

Tweet

ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Κυριακή στις νοτιότερες περιοχές της χώρας ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ θα εξασθενήσουν βαθμιαία.

Αναλυτικά ο καιρός:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες και οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία

θα κυμανθεί από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και οι άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 21 βαθμούς, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα 5-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα, αναμένονται σποραδικές καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύντομα και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-24 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις μέχρι 8 μποφόρ.

Τη Δευτέρα, οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στη βόρεια Κρήτη ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

ethnos.gr

Tags: καιρόςπρόγνωση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα