Θεσσαλονίκη: Τα Κυρπιακά πανεπιστήμια πασουσιάζονται

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» του ξενοδοχείου «ELECTRA PALACE» στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση των Κυπριακών Πανεπιστημίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σε εκπροσώπους των πιο κάτω Κυπριακών Πανεπιστημίων από τις 17.30 – 20.30.

* Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

* Πανεπιστήμιο Frederick

* Πανεπιστήμιο Κύπρου

* Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

* Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Ταυτόχρονα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της Κυπριακής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας Κύπρου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα, του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού Κύπρου.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Σημειώνεται ότι παρόμοιες προσπάθειες έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση αφιερωμένη στην προβολή των εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων των Κυπριακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα