Θέσεις Ειδικευόμενων Ιατρών από την Grecruitment

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Θέσεις Ειδικευόμενων Ιατρών από την Grecruitment Αγγελία στο Γ.Δ.

Grecruitment

Η Grecruitment είναι μια συμβουλευτική εταιρία που υποστηρίζει επί χρόνια την εύρεση εργασίας για ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς στο εξωτερικό, περισσότερο σε ευρωπαϊκές χώρες και τη Μέση Ανατολή. Οι υπηρεσίες είναι ρητά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή άλλη
δέσμευση για τους υποψηφίους μας.
Όλες οι θέσεις εργασίας υπάρχουν, επίσης, στην ιστοσελίδα μας www.grecruitment.com
Ειδικευόμενος/η Ιατρός στην Εσωτερική Παθολογία, Γερμανόφωνη Ελβετία
H Grecruitment αναζητά για κλινική σε γραφική κωμόπολη στη γερμανόφωνη Ελβετία
Ειδικευόμενο/η Ιατρό στην Εσωτερική Παθολογία
Η κλινική προσφέρει 119 κλίνες και εξυπηρετεί 65000 κατοίκους. Προσφέρεται επίσης ενδιαφέρον περιβάλλον εργασίας με σύγχρονες μεθόδους αποθεραπείας στους δραστήριους τομείς της Γενικής Χειρουργικής, Εσωτερικής Παθολογίας, Μαιευτικής, Γυναικολογίας, Αναισθησιολογία και Ακτινολογία.
Η ομάδα αποτελείται από έναν Διευθυντή, 5 Επιμελητές, 4 Αρχίατρους και 12 Ειδικευόμενους Ιατρούς σε πολύ καλό εργασιακό κλίμα. Προσφέρεται δυνατότητα εκπαίδευσης 2 ετών και εμπειρίες στους τομείς γαστρεντερολογία, καρδιολογία, νεφρολογία και ογκολογία.
Ο Ιατρός θα απολάβει χρηματοδοτούμενη μετεκπαίδευση και πακέτο ένταξης στην κοινωνία της πόλης (υποστήριξη σε αναζήτηση οικίας, νηπιαγωγείου, σχολείου, ψυχαγωγία και δυνατότητα διανυκτέρευσης στους κοιτώνες της κλινικής).
Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: eleni[email protected] επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.
Ειδικευόμενη/ος Ιατρός στην Παιδοχειρουργική
H Grecruitment αναζητά για κλινική σε γραφική κωμόπολη στη Νότια Γερμανία
Ειδικευόμενη/ο Ιατρό στην Παιδοχειρουργική
Προσφέρεται ενδιαφέρον περιβάλλον εργασίας με σύγχρονες μεθόδους αποθεραπείας στους δραστήριους τομείς της Γενικής Χειρουργικής παιδιών και εφήβων και Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Ακτινολογίας, Νευρολογίας, Ουρολογίας, ΩΡΛ και Οφθαλμιατρικής. Το τμήμα ασχολείται με όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων της κοιλίας, της διάγνωσης, και της αποκατάστασης ασθενειών του οισοφάγου, του γαστρεντερολογικού τμήματος, του ήπατος, της σπλήνας, του θυρεοειδή αδένα και του νεφρού.
Η κλινική έχει δικαίωμα εκπαίδευσης Χειρουργικής της Κοιλίας (48 μήνες), Ειδική Χειρουργική της Κοιλίας (36 μήνες), Χειρουργική (24 μήνες) και στη Γενική Χειρουργική (24 μήνες).
Ο πελάτης μας προσφέρει πολύ καλό εργασιακό κλίμα, χρηματοδοτούμενη μετεκπαίδευση και πακέτα ένταξης στην κοινωνία της πόλης (υποστήριξη σε αναζήτηση οικίας, νηπιαγωγείου, σχολείου, ψυχαγωγίας). Για τον πρώτο μήνα διατίθεται και δυνατότητα διανυκτέρευσης στους κοιτώνες της κλινικής.<
Keywords
Αναζητήσεις
θεσεισ ειδικευομενων στη γερμανια
Τυχαία Θέματα