Αρχαιολόγοι, Αρχιτέκτονας και Τοπογράφος Μηχανικός στη λίμνη Κάρλα

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Αρχαιολόγοι, Αρχιτέκτονας και Τοπογράφος Μηχανικός στη λίμνη Κάρλα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΙΕ\' ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ (ΛΑΡΙΣΑΣ)

Ταχ. Δ/νση: Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας
Ταχ. Κώδικας: 415 00 Μεζούρλο
Τ.Θ. 1126
Πληροφορίες: κ. Γαρόφλος Απόστολος
Τηλέφωνο:2413508207
FAX: 2410 239-927
Ε mail: [email protected]
ΑΔΑ: Β4ΛΥΓ-3Χ5


Λάρισα: 19-06-2012
Αριθ. Πρωτ.: 1979


Θέμα: Πρόσληψη Επιστημονικού προσωπικού, Εργατοτεχνιτών και Ειδικευμένων Εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του έργου: «Κατασκευή υπολειπόμενων εργασιών έργου επαναδημιουργίας λίμνης Κάρλας - Α\' Φάση Αρχαιολογία» (Ε.Π. \" Περιβάλλον -Αειφόρος Ανάπτυξη \").

Ανακοινώνουμε
Την πρόσληψη του παρακάτω Επιστημονικού προσωπικού και Ειδικευμένων Εργατών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου: «Κατασκευή υπολειπόμενων εργασιών έργου επαναδημιουργίας λίμνης Κάρλας - Α\' φάση Αρχαιολογία» για χρονικό διάστημα 10 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕ Αρχαιολόγοι
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
9
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Κάρλα

ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικό με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
1
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Κάρλα

ΠΕ Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων.
1 Κάρλα
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Κάρλα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας στη διεύθυνση: ΙΕ\' Ε.Π.Κ.Α., Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας-Μεζούρλο Τ.Θ. 1126, Λάρισα, υπόψη Γραμματείας, κ. Γαρόφλο Απόστολο (τηλ. επικοινωνίας: 2413-508207) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 20-06-2012 έως 26-06-2012).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγο

Keywords
Τυχαία Θέματα