ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι σήμερα στις 6 στο Σύνταγμα - Να τους διώξουμε!

Tweet

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση για την υπεράσπιση της δημοκρατίας την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα

"Σταματάμε την καταστροφή. Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία. Να τους διώξουμε!": με το τριπλό αυτό σύνθημα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε "συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας

και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού", στο Σύνταγμα, αύριο, Κυριακή στις 6 το απόγευμα. Τη σχετική απόφαση πήρε χθες η Π.Γ.

Την ώρα δηλαδή που μέσα στο Κοινοβούλιο θα κορυφώνεται η μάχη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, απ' έξω "οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο Μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας". "Και το σχετικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει, "Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας". Σύμφωνα με πληροφορίες, το "παρών" στη συγκέντρωση θα δώσουν και άλλα πολιτικά κόμματα και κινήσεις, αλλά και άλλοι ακόμη πολίτες, αν κρίνει κανείς και από τη σχετική κίνηση στα social media.

Σήμερα εξάλλου όλη μέρα πικετοφορίες και περιοδείες θα λάβουν χώρα σε διάφορους δήμους του Λεκανοπεδίου, με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ το κύριο βάρος θα ριχθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

Tags: ΣΥΡΙΖΑΣύνταγμα Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα