Συμβολική κατάληψη της ΔΔΕ Χανίων την Τετάρτη 5/12

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

EΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ           

ΜΕΣΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ    

     ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

            ΧΑΝΙΑ 73132            

Τηλ  2821040928   Fax 2821058343

Email: [email protected]

http://www.elme-chanion.gr/

 

Χανιά 29/11/2012

Αρ. Πρωτ. 801 ΠΡΟΣ

Σχολεία του νομού

Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης,

Ένωση Γονέων, Σύλλογοι Γονέων

ΚΟΙΝ.  ΜΜΕ,

             ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΕΛΜΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Απόφαση της Γ.Σ για συμβολική κατάληψη-αποκλεισμό της Δ/νσης Β/θμιας Χανίων, Τετάρτη 5/12, 12μ.μ με απαίτηση την άμεση κάλυψη των 78 ελλείψεων εκπαιδευτικών του νομού.

Η Γεν. Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων, αφού αξιολόγησε ότι τα 2000 και πλέον κενά που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες τις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δεν είναι «παράληψη», αλλά πολιτική απόφαση του Υπ. Παιδείας, αποφάσισε να συμμετέχει μαζί με τους συλλόγους και την ένωση γονέων, στην Πανελλαδική μέρα Δράσης της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 5/12 για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αποφάσισε επίσης την συμμετοχή της σε 24ωρη απεργία στο νομό Χανίων, στην οποία θα συμμετείχαν μετά από αποφάσεις των Γ.Σ και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία των Χανίων, με σκοπό την αποτροπή των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, καθώς μετά την ψήφιση του Ν. 4093 είμαστε όλοι υπό απόλυση . Το γεγονός όμως ότι δεν πάρθηκαν αντίστοιχες αποφάσεις από κανένα άλλο από τα πρωτοβάθμια σωματεία που συναποφάσισαν την πρόταση αυτή, μας οδηγεί σε αναστολή της υλοποίησής της.

Η ΟΛΜΕ για τη συμμετοχή των συναδέλφων στις διαμαρτυρίες κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας 11 π.μ. – 2 μ.μ. και 2 μ.μ. – 5 μ.μ.

Καλούμε  τους  συλλόγους  γονέων  και  όλους  τους  συναδέλφους στην Διεύθυνση Β/θμιας Χανίων την Τετάρτη 5/12 στις 12μ.μ  στην δυναμική διεκδίκηση άμεσης κάλυψης των κενών όπως αποφάσισε η Γεν. Συνέλευση της ΕΛΜΕ. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Δήμο Χανίων, αφενός  για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των  εργαζόμενων στους ΟΤΑ και αφετέρου για να απαιτήσουμε άμεσα λύσεις στο πρόβλημα της σχολικής στέγης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γ. Γραμματέας

  Ι. Τσαμαντάκης                                           Φ. Μπιχάκης  

Tags: ΕΛΜΕ ΧανίωνκατάληψηΔΔΕ Χανίων Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα